Финландска компания е отправила оферта към страната ни за продажбата

...
 Финландска компания е отправила оферта към страната ни за продажбата
Коментари Харесай

Финландия ни предлага БТР-и

 Финландска компания е отправила оферта към страната ни за продажбата на пехотни бронирани машини локално произвеждане. Това стана ясно по време на откриването на интернационалната конференция „ Въоръжените сили на бъдещето 2040 ". Предложението е по отношение на плана за рационализация на Сухопътните ни войски.
Две демонстрации на бронираната машина 8х8 (Patria AMV) към този момент бяха извършени в България. На първата бе демонстрирана пукотевица с 30-милиметрово оръдие, а на втората машината бе оборудвана с 30-милиметрово оръдие, отговарящо на стандартите на НАТО и тя показа амфибийна дарба с балистична и минна отбрана.

Ще предложим прегласуване на двата плана – за аероплан и транспортен съд и нов трети план за военна пехотна машина, сподели зам.-министърът на защитата ген.-лейтенант Атанас Запрянов във връзка с модернизацията на армията, като посочи, че на пехотата са й нужни 198 нови машини. И добави: Тоест ние ще помолим нашия парламент да утвърди плана за капиталови разноски на самолетите и корабите и да прибавим план за капиталов разход за военни машини на пехотата. По думите на Запрянов прегласуването няма да забави първите два плана, които минаха през Народното събрание през юни предходната година, тъй като условията за оферти се поправят единствено в частта финансова скица, а всички останали механически условия са същите.
Източник: klassa.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР